HUISJE…BOOMPJE!

Nadat het hier veel te lang stil is geweest heb ik besloten mijn blog nu echt weer nieuw leven in te blazen en weer volop aan de slag te gaan! Ik heb er zin in, jullie ook?

Vandaag laat ik jullie zien dat er hier in huis best een grote verandering heeft plaatsgevonden de laatste maanden, we hebben namelijk planten in huis! Wie had dat ooit gedacht… 😉

Kamerplanten, ik had er nooit iets mee, ik vond ze al snel truttig en als ik ze al mooi zou vinden was ik bang ze niet in leven te kunnen houden.

Toen wij deze zomer terugkwamen van een weekje weg viel ons op hoe kaal het hier was in huis. Blijkbaar was ik een beetje doorgeslagen in mijn nesteldrang/opruimwoede want het was leeg en sfeerloos. Mijn hart begon al een tijdje sneller te kloppen bij het zien van de mooiste “groene” foto’s op IG en Pinterest en dus besloot ik dat het tijd was voor verandering, tijd voor planten!

Inspiratie haalde ik zoals altijd van IG en Pinterest.

Klaar ben ik nog niet, (zal ik dat ooit wel zijn qua interieur?) de komende tijd wil ik het nog gezelliger maken in huis. Helemaal nu de dagen weer korter worden en de temperatuur buiten daalt maar ik ben in ieder geval al heel blij met o.a. deze planten.

imageimage

Deze luchtplantjes kocht ik samen met de mooie diamanten hangers bij Loods 5 in Amersfoort.

imageimageimageimage

Bovenstaande planten en de mand kocht ik bij het Posthuus in Kampen. Een leuke winkel waar ik regelmatig naar binnen loop om even te rond te snuffelen. De planten die zij verkopen zijn ook nog eens heel leuk geprijst een aanrader dus!

De Pilea was nog heel klein toen ik hem kocht, hij doet het heel goed op de keukentafel, Zo goed zelfs dat het volgens mij niet lang meer duurt voor hij stekjes krijgt! Kijk maar!

image

Bij Springstore in ’t Harde kocht ik o.a. deze mooie planten en de witte plantenzakken van Ushmama.

imageimage

De Kleine cactusjes komen bij de Hema vandaan.

image

En dan als laatste deze prachtige bananenplant die we bij de Tuinland vonden! Hij staat in een grote witte zak die ik voor een leuk prijsje kocht bij de Prénatal.

 imageimage

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Stiekem ben ik best heel trots dat de planten het goed doen!

Liefs, Henriëtte

7 gedachten over “HUISJE…BOOMPJE!

  1. Leuk. Ik was ook niet zo van de planten maar het blijkt dat ik groene vingers heb. Zet nu ook bij mijn kinderen thuis planten neer. De baby’s van de pilea o.a.
    Succes.

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat een leuke blogpost weer, kben blij je weer terug in blogland te zien! 🙂 Gaaf hoor allemaal plantjes in huis, zelf vind ik het ook erg leuk, maar wordt er snel onrustig van. 😉 `k Kijk alweer uit naar de volgende blogpost.

    Lieve-Groetjes,
    Verie

    Geliked door 1 persoon

  3. Jeej Welcome back in blogland!
    Ik hou ook erg van planten en merk dat er steeds meer mm kamer binnenkomen.

    Like

  4. Hoi hoi, wat een leuke blog heb jij. Ik was je even uit het oog verloren, maar nu ben ik weer helemaal ‘up-to-date’.
    Vraagje, hoe heb jij je luchtplantjes netjes opgehangen? Groetjes Tatjana

    Like

Plaats een reactie