The birthposter

Zoë schiet alweer mooi op naar de 8 maanden. Nog regelmatig vinden mensen haar zo schattig klein maar zelf vinden we haar alweer zo groot worden! Het echte babyachtige is er wel af.

img_5429

Laatst was het dan ook echt tijd om de commode eens flink op te ruimen. Kleertjes in maat 44 en 50 gingen door mijn handen. Ongelofelijk dat ze hier in heeft gepast en nog best lang ook. Heel even verlangde ik terug naar dat iniminiebabytje dat ze was maar ik moet bekennen dat ik niet terug zou willen.

Die eerste tijd was zo heftig. Zoë heeft heel veel gehuild, ze had geen makkelijke start. Wat voel je je machteloos als het liefste, kleinste, mooiste en meest hulpeloze wezentje dat er voor jou als moeder bestaat zoveel verdriet en pijn heeft en jij het niet weg kunt nemen.

De roze wolk, waar je soms over hoort of leest, hebben wij niet ervaren maar we voelen ons iedere dag enorm bevoorrecht dat ze in ons leven is gekomen. De liefde die wij voor haar voelen is niet in woorden uit te drukken.

Al tijdens mijn zwangerschap kwam ik THE BIRTHPOSTER tegen op INSTAGRAM. Ik was op slag verliefd!

The birthposter is een tekening van jou baby op schaal 1:1 Zo kun je op een prachtige manier zien en blijven herinneren hoe klein jou kindje was toen hij/zij geboren werd.

Vanaf dat moment stond deze poster hoog op mijn verlanglijstje.  Je kunt je voorstellen hoe ontzettend blij ik dan ook was toen zij enthousiast reageerden op mijn voorstel om samen te werken!

Ik mocht zo’n prachtige birthposter laten maken!

Bij het bestellen van een poster kun je kiezen voor verschillende opties en zo kun jij hem helemaal aanpassen aan jou wensen.

Benieuwd naar de onze?

Kijk maar:

img_5483img_5481img_5480img_5478

Wil jij ook zo’n prachtige poster? Of ben jij op zoek naar het perfecte kraamcadeau?  KLIK HIER EN GA NAAR DE WEBSITE

Liefs, Henriëtte

Advertenties

Een gedachte over “The birthposter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s