ONZE GROTE WENS

Samen een gezin stichten, dat is onze grootste droom. Helaas is dit niet vanzelfsprekend, ons geduld wordt op de proef gesteld. Intussen wachten we al twee jaar en wordt de teleurstelling iedere maand groter en ons geduld steeds minder.

Er is een onrust in ons die ervoor zorgt dat we moeilijk niets kunnen doen en thuis kunnen zitten. We doen dus veel leuke dingen samen en het herstel van de economie is mede aan ons te danken šŸ˜‰

We hebben het ontzettend fijn samen maar juist daarom is de wens zo groot!

Binnenkort krijg ik een kijkoperatie en daarna zullen wij starten met vruchtbaarheidsbehandelingen. Een spannende en intensieve tijd maar we zijn blij dat er na al dat wachten eindelijk iets gaat gebeuren.

Toen vanmorgen duidelijk werd dat het ook deze maand weer niet gelukt was waren we weer even heel verdrietig. Ik ben dan zo jaloers op mensen waarbij het allemaal zomaar vanzelf lijkt te gaan. Natuurlijk gun ik het andere mensen maar we gunnen het onszelf ook.

Met een dekentje over en Cupido op schoot, kroop ik op de bank omĀ Grey’s anatomyĀ te kijken maar na een tijdje kreeg ik zin om iets leuks te doen en lekker aan andere dingen te denken.

Mijn man kwam blij met zijn weerĀ fris geknipteĀ kapsel thuis van de kapper en wilde wel een leuke foto van zichzelf, dus gingen we aan de slag.

Hier het resultaat:

image

image

image

Liefs, Henriƫtte

Advertenties

11 gedachten over “ONZE GROTE WENS

 1. Fijn dat er iets gaat gebeuren nu, bij mij was het opeens raak nadat ik een soort kijkoperatie had gehad, ze spoelden mijn eileiders door met blauwe vloeistof om te zien of ze doorgankelijk waren, en dat waren ze, maar toch denk ik achteraf dat dat doorspoelen misschien net even het verschil heeft gemaakt. Hoop dat dat bij jou ook zo mag zijn en je geen iui, ivf of icsi nodig gaat hebben!! Maar het Ć­s zwaar.. sterkte samen!

  Liked by 1 persoon

 2. Wat ontzettend knap dat je dit durft te delen. Het lijkt wel het een taboe is om te zeggen dat het niet lukt om een kindje te mogen krijgen. Ik vind het knap dat jullie dit wel doen. Heel veel sterkte ermee.

  Liked by 1 persoon

 3. Lieve Henriƫtte,

  Wat heb je dit mooi geschreven! En wat een diep respect dat je dit zo openbaar met iedereen hebt durven te delen. Echt heftig! Ik hoop dat jullie geduld snel beloond gaat worden šŸ™‚ Sterkte! X

  Liked by 1 persoon

 4. Wat knap dat je zo open bent en dit kan en durft te delen. Ik heb geen idee hoe het voelt maar ik gun het jullie zo! Van dichtbij meegemaakt wat voor een opgave het is als je zo graag een gezin wilt stichten en het niet lukt. Overigens is zij nu 38 weken zwanger! Hopen voor jullie op net zo’n succes verhaal!

  Liked by 1 persoon

 5. Wauw, wat stoer dat je hier zo open over durft te zijn. En heel mooi beschreven. Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe het is om zo graag een kindje te willen en de frustratie die het geeft als dat maar niet lukt. En dat het dan lijkt alsof het bij anderen allemaal maar vanzelf gaat.

  Ik hoop dat jullie wens binnenkort in vervulling mag gaan. En ik wens jullie veel sterkte voor de momenten waarop je dat nodig zult hebben.

  Liefs,
  Ineke

  Liked by 1 persoon

 6. Lieve Henriette,

  Ik hoop dat jullie geduld snel beloond wordt en jullie wens snel vervuld raakt. Wat knap dat je er zo over verteld. Ik denk dat je eerlijkheid je help om dit “verdriet” ietsje lichter te maken en ik denk dat je er anderen, die er niet zo gemakkelijk over praten, ook mee steunt.

  Ik heb het niet van heel dicht bij meegemaakt, maar weet wel dat de ouders van mijn petekindje ook lang hebben moeten wachten. Toen ze het hadden opgegeven, werd ze spontaan zwanger.

  Veel sterkte samen in de komende, spannende tijden.

  Danielle

  Liked by 1 persoon

 7. Wat dapper dat je dit zo durft te vertellen!
  Ik hoop echt voor jullie dat het binnenkort gaan lukken en de eventuele behandelingen zullen helpen.
  Sterkte voor de komende tijd en goed dat je af en toe afleiding zoekt en leuke dingen gaat doen.
  Lieve groetjes, Rensina

  Like

 8. Ik volg je al even op instagram … en ik was nu zo benieuwd naar je blog …. ooit is dit geluk ook voor jullie weggelegd ….. en het is misschien een cliche en misschien wil je dit liever niet horen , maar op mijn eerste zwangerschap hebben wij ook precies 2 jaar moeten wachten … we hebben toen ook wat hulp gekregen …. bij mijn tweede zwangerschap 8 jaar later was ik van de eerste keer zwanger …. Het komt wel … hierboven zit er een klein mensje dat precies zijn tijd afwacht om naar jullie op de perfecte moment toe te komen ….. Ik duim voor jullie hoor !

  Liefs Petra

  Like

 9. Knap dat je zo open ben. De wonderen zijn de wereld niet uit. Had 5 procent kans. Sorry mevrouw dit gaat niet lukken. Na 7 jaar raakte ik in 2002 onverwacht zwanger. En in 2005 stiekem nog een keer. Veel geluk…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s